середа, 12 березня 2014 р.

Якою повинна бути ідеальна сукня для випускного вечора?



Випускний бал

Для кожного, хто закінчує своє навчання в школі це дуже важлива подія. А дівчата чекають його з особливим трепетом. Ще б пак, адже хочеться бути най-най на вечорі переходу з дитинства в доросле життя. Нескінченні походи по магазинах, примірки, перегляд модних гламурних журналів, експерименти з кольором і фасоном – це свого роду іспит для кожної дівчини.

Вибір сукні, яке буде ідеальним в усіх відношеннях
В першу чергу випускне плаття повинне підкреслювати внутрішнє «Я» дівчини. Воно повинно демонструвати загадковість, витонченість елегантність. «Дорослий» занадто відвертий образ напівоголеної спокусниці з яскравим макіяжем і декольте до пупка краще залишити на майбутнє. Він підійде для зваблювання і романтичних побачень, але ніяк не для випускного вечора. Крім того, плаття не повинне утрудняти рухів. Веселі танці з однокласниками в супер-вузькому або занадто короткій сукні можуть закінчитися тим, що воно порветься. А суперпишное сукню з незліченною кількістю воланів і шлейфом зовсім не дозволить потанцювати або взяти участь в іграх-конкурсах.

Найкраще вибирати наряди простого й елегантного крою та прідержівайться основний модної тенденції – комфорт і мінімалізм.
Ідеально підійдуть сукні пастельних «дівочих» відтінків, в них дівчина буде здаватися ніжною, тендітною і юною. Вдала довжина – до або трохи нижче коліна, можливо максі. А фасон повинен підкреслювати всі достоїнства і приховувати недоліки фігури.
Красиве коктейльне або вечірнє плаття з атласу, шовку чи шифону з «летять» фасоном – хороший вибір для випускного балу.

Якщо вибір ліг на корсет, то потрібно приділити йому особливу увагу – він повинен ідеально сидіти і бути точно в розмір.

Якщо випускниця сумнівається у власному смаку – можна вибрати сукню-футляр приглушених відтінків або маленький чорний наряд в стилі «Шанель» – це «класика» і вона завжди вдало виглядає.

При бажанні можна доповнити свій образ палантином або накидкою – вони стануть в нагоді на прогулянці.

Немає коментарів:

Дописати коментар